Bon! HR en organisatieadvies

Bon! Gewoon goed!

Coaching

Een coachtraject bij Bon! is overzichtelijk en compact:

  • we formuleren samen doelen en daar wordt naartoe gewerkt
  • eigenaarschap en zelfredzaamheid staan centraal. Boncoaching faciliteert jou om (uiteindelijk) zelf keuzes te maken en tot nieuwe inzichten te komen.
  • Coaching is doorgaans geen lange-termijnrelatie; een relatief korte en intensieve periode waarin inzichten ontstaan, doelen worden bereikt en nieuw effectief gedrag wordt aangeleerd.

Tijdens een coachtraject maak ik naast theoretische kennis en expertise, ook veel gebruik van mijn intuïtie en het hier en nu. Niets is namelijk zo leerzaam en bruikbaar als dat. Het levert vaak bijzondere en leerzame momenten op. Dit geldt voor zowel 1-op-1 coaching als teamcoaching.

Door te werken met heldere doelen, zorg ik ervoor dat we daadwerkelijk bereiken waar je voor kwam. Een goed gesprek is namelijk nog geen coachgesprek.

Iedereen probeert het tempo bij te houden

De wereld verandert en we krijgen nieuwe prikkels te verwerken. Dit is op zich niet nieuw; het maakt onderdeel uit van de evolutie van mens en maatschappij. De snelheid waarmee de wereld verandert is echter wel iets van de laatste jaren, evenals de hoeveelheid prikkels die we in korte tijd op ons afgevuurd krijgen. Iedereen probeert het tempo bij te houden. Dit doen we bijvoorbeeld door harder en meer te werken. Hierdoor leveren we in op zaken die ons in balans houden, zoals ontspanning en nachtrust.

Bon! is gespecialiseerd in zowel loopbaancoaching als life coaching. Soms lopen deze dingen door elkaar en ontstaat er een gecombineerd traject.

Een coachtraject bij Bon! is altijd maatwerk. Want ieder mens is uniek.

Een geslaagd traject betekent:

  • dat de door jou geformuleerde doelen bereikt zijn.
  • dat je vrij bent van belemmerende overtuigingen.
  • dat jouw zelfkennis is vergroot.
  • dat je jouw weg vrij, blij en vooral zelfstandig kunt vervolgen.

Door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we ontdekken of we een klik hebben en of een coachtraject bij Bon! bij jou past.

Boek nu een vrijblijvend gesprek!

© 2024 Bon! HR en organisatieadvies

Thema door Anders Norén