Bon! Coaching en HR-interim

Bon! Gewoon goed!

Anderen over Bon!

Saskia van Helvoirt – adviseur, procesbegeleider en coach,  eigenaar MOOI MENS:

Ik werk heel graag met Bon! samen. Ze is voor mij de ideale mix tussen een krachtige professional die zaken voor elkaar krijgt en een heerlijk mens met het hart op de juiste plek. Bon! heeft een scherp oog voor wat er werkelijk nodig is, is bereid om (moeilijke) zaken aan te gaan en durft de regie te nemen. Dit weet ze te combineren met haar échte aandacht voor mensen. Met haar oprechte betrokkenheid en vermogen tot verbinden zet ze mensen centraal. Haar focus ligt op het bekrachtigen van mensen in wie ze zijn, het nemen van eigen verantwoordelijkheid en regie voeren in je eigen leven. Wat Bon! uniek maakt, is precies waar ze haar werk van gemaakt heeft, dus het is een genot om met haar samen te werken!

Lysette Klein Meulekamp – HR adviseur, Coach, Trainer, Duurzame inzetbaarheidsspecialist:

Bon! en ik hebben vanaf 2011 heel intensief samen gewerkt. Door haar oprechte betrokkenheid en interesse in mij is er naast het zakelijke ook een hechte vriendschap ontstaan.
Ik heb haar leren kennen als iemand die kan doorgronden wat er werkelijk aan de hand is; bij een persoon, op een afdeling en binnen een organisatie. Zij kijkt verder dan wat er aan de oppervlakte te zien is en kan dit helder benoemen. Dit maakt haar tot een zeer goede coach en adviseur; echt luisteren en kijken, ook naar wat niet te horen en te zien is, goed doorvragen en een spiegel voorhouden behoren tot haar kernkwaliteiten.

Bon! is in staat het goede voorbeeld te geven rondom persoonlijk leiderschap. Ze draagt het uit. Dit betekent dat ze de spiegel regelmatig naar zichzelf toekeert en aan de slag gaat met haar eigen ontwikkeling. Hierin schuwt ze de confrontatie met zichzelf niet. Ik heb dit proces met veel bewondering bij haar kunnen volgen.

Bon! was in staat mensen perspectief te bieden

Doordat het huidige werken verandert door o.a. automatisering, globalisering en optimalisering was er binnen de organisatie behoefte aan coaches die mensen konden begeleiden van werk naar werk. Dit zijn werkzaamheden waar Bon! veel toegevoegde waarde en resultaten heeft geleverd. Ze was in staat mensen perspectief te bieden op een pad wat nog niet geplaveid was en mensen eigenaarschap te laten nemen over dat pad.
Tijdens deze periode hebben Bon! en ik mede een mobiliteitscentrum opgericht met als hoofddoel medewerkers zo snel mogelijk duurzaam te herplaatsen. Om mensen bewuster te maken van wat duurzame inzetbaarheid is, hebben we samen trainingen in duurzame inzetbaarheid gegeven (en ontwikkeld).

Duurzame inzetbaarheid is geen proces voor even, maar voor het leven!

Ik heb met veel bewondering naar Bon! gekeken en geluisterd. Ze verbindt de groep en inspireert en motiveert de deelnemers om uit hun comfort zone te komen, zodat de echte doelstellingen behaald worden, namelijk duurzame inzetbaarheid.
Tijdens dit proces doet Bon! een beroep op iemands persoonlijk leiderschap, om echt met zichzelf aan de slag te gaan, hoe confronterend dat soms ook kan zijn. Duurzame inzetbaarheid begint namelijk bij jezelf, dus je hebt self-commitment nodig om echt duurzaam inzetbaar te worden en te blijven. Duurzame inzetbaarheid is geen proces voor even, maar voor het leven!

Bon! heeft zichzelf door de jaren heen ontwikkeld tot een duurzame inzetbaarheidsexpert, een coach en een trainer. Met deze kennis en ervaringen is ze voor zichzelf begonnen en jaagt hiermee haar droom en passie na! Ze is HET voorbeeld van hoe je duurzaam inzetbaar kan zijn en blijven.

Ik wens Bon! dan ook heel veel plezier met haar eigen bedrijf BON!
Een duurzaam succes? Dat wordt het zeker!

© 2024 Bon! Coaching en HR-interim

Thema door Anders Norén