Bon! HR en organisatieadvies

Bon! Gewoon goed!

Loopbaancoaching

De snel veranderende wereld zorgt ervoor dat je als professional stevig in jouw schoenen moet staan en bewust keuzes moet maken om van waarde te blijven op de arbeidsmarkt. De technologie heeft een prominente plek ingenomen op de arbeidsmarkt, waardoor banen en rollen constant transformeren. Het is daarom ook logisch dat steeds meer mensen loopbaancoaching inzetten als middel voor hun ontwikkeling.

Daarbovenop heeft Corona ons leven bruut verstoord. En zo ook de arbeidsmarkt. Banen zijn (tijdelijk) verdwenen en nieuwe banen en markten steken de kop op. Noodgedwongen werken we zoveel mogelijk vanuit huis en leren we onszelf nieuwe manieren aan om effectief te werken. Hoe lang we nog met elkaar op deze manier moeten opereren is niet duidelijk, maar het einde is voorlopig nog niet in zicht. En of de scholen nog open blijven en hoeveel bewegingsruimte we hebben, is ook nog niet te zeggen. Hoe verhoud jij je tot deze veranderingen? Kun je het wel bijhouden? Welk effect heeft het eigenlijk op jouw loopbaan? En welke kansen en bedreigingen zie je?

Waarom loopbaancoaching?

  • Als gevolg van de Corona crisis, ben je jouw baan verloren
  • Er is twijfel over jouw huidige beroep; past dit nog bij mij?
  • Alle veranderingen op de arbeidsmarkt maken je onzeker over de toekomst
  • Een volgende stap voorbereiden die toekomstbestendig is
  • Behoefte aan inzicht in jouw talenten en competenties (ontwikkelplan)
  • Je haalt geen voldoening en energie meer uit jouw huidige baan
  • Automatisering, robotisering en globalisering zijn aan de orde van de dag, waardoor jouw baan binnenkort niet meer bestaat
  • Je overweegt een beroepsverandering en hebt hulp nodig bij de aanpak
  • Jouw huidige werkgever en jij lijken niet meer bij elkaar te passen
  • De laatste keer solliciteren is lang geleden en je hebt praktische hulp nodig (gesprekken voorbereiden, netwerken, goed CV opstellen en een mooi LinkedIn profiel)

Als je met een of meer van deze vragen worstelt, dan kan Bon! je helpen!

Om te kunnen blijven doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, is een leven lang leren en ontwikkelen de sleutel tot succes! Een loopbaantraject bij Bon! betekent veel actie/beweging en focus op een duurzaam resultaat. De duur van een traject varieert (tussen de 4 en 8 consulten, verschilt per persoon), maar is wel compact en overzichtelijk. Na de kennismaking en intake stellen we de duur samen vast en formuleren we heldere doelen.

Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden om loopbaancoaching vergoed te krijgen! Of gebruik jouw IKB om jezelf doorlopend te blijven ontwikkelen.

Boek nu een vrijblijvende intake!

Heb je als werkgever interesse in outplacementtrajecten en/of incompany workshops en master classes? Informeer snel naar de mogelijkheden!

Ik heb interesse!

© 2024 Bon! HR en organisatieadvies

Theme by Anders Norén