Bon! Coaching en HR-interim

Bon! Gewoon goed!

#sharingiscaring

Ik word enorm blij wanneer mensen samen werken. Het is iets wat ik zelf ook heel graag doe. Krachten bundelen en talentgericht werken om tot een mooi resultaat of eindproduct te komen vind ik echt geweldig! Samen bereik je meer dan alleen. Een dooddoener, maar wel een waarheid als een koe!

Voor het tot leven komen van mijn bedrijf en deze site heb ik ook talentgericht gewerkt. Brainstormen, hulp vragen, praten, checken, uitzoeken, regelen. Overal heb ik hulp bij gehad. Hoe mooi is dat?! En eer wie eer toekomt. Vandaar #sharingiscaring!

Remco van Leeuwen – mijn levenspartner en koelbloedige structuurtijger – heeft me geholpen om dapper te zijn en vol te gaan voor dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven, het ZZP-schap. Ook niet onbelangrijk; hij heeft de structuren voor mijn gehele administratie opgezet.

Jochem Dielemans – marketing maniak – heeft mijn bedrijfsnaam (Bon!) bedacht.

Bart Hamstra – customer experience know-it-all – heeft me wegwijs gemaakt in de wondere wereld van zakelijke klantbeleving.

Barry Sarlemijn – Strategy & Business Transformation expert – is mijn mentor op het vlak van HR- en organisatievraagstukken. Hij maakt ingewikkelde processen begrijpelijk en vooral menselijk.

Ron Horsmeier – zeer gewaardeerde oud-collega die me met positiviteit en zijn creatieve geest voorziet van feedback en suggesties (gevraagd en ongevraagd), waardoor mijn creatieve proces regelmatig nieuwe impulsen krijgt.

www.unsplash.com – site rechtenvrije foto’s – heb ik gebruikt om mijn website met prachtige foto’s te decoreren.

© 2024 Bon! Coaching en HR-interim

Thema door Anders Norén