Bon! Coaching en HR-interim

Bon! Gewoon goed!

Duurzame inzetbaarheid

‘Duurzame Inzetbaarheid is geen proces, maar een beweging’

Voor bedrijven die duurzame inzetbaarheid in het DNA van hun bedrijfscultuur willen verankeren, maak ik op maat gemaakte leergangen. Geen organisatie is hetzelfde; daarom gaan we eerst in gesprek over de huidige en toekomstige uitdagingen rondom personeel en organisatie. Aan de hand daarvan volgt een eerste schets voor een leerprogramma en een vervolggesprek.

Meestal staat een leerprogramma niet op zichzelf en maakt het onderdeel uit van iets groters.

Betrokken en bevlogen medewerkers zijn gezonder, gelukkiger en daardoor productiever zijn. Een manier om betrokken en bevlogen medewerkers te hebben is door duurzame inzetbaarheid door te voeren binnen de organisatie. Men ziet wellicht niet 1-2-3 de connectie, maar hij is er echt!

Duurzame inzetbaarheid is geen proces, maar een beweging. Een beweging die leidt naar autonome en zelfstandige professionals, die bewuste keuzes maken over hun loopbaan. Ze zullen dus ook bewust kiezen voor een werkgever die bij ze past en waar ze echt willen zijn (en niet alleen omdat het zo goed betaalt). Het kan ook betekenen dat medewerkers een bedrijf verlaten, omdat ze de klik niet meer voelen. Ook dat is niet erg wanneer je voor betrokkenheid en bevlogenheid binnen de organisatie kiest.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe Bon! duurzame inzetbaarheid verankert in uw bedrijf!

Vraag een gesprek aan

© 2024 Bon! Coaching en HR-interim

Thema door Anders Norén